Het is heerlijk om tijdens je vakantie te genieten op een luxe resort. Hier wordt je elke dag in de watten gelegd en ontbreekt het je aan niks. Het reizen met een camper wordt echter steeds populairder. Er zijn dan ook veel voordelen, zoals de vrijheid die je hebt met een camper. Er zijn echter veel meer voordelen.

1. Comfort
Campers worden tegenwoordig allemaal uitgerust met allerlei moderne faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slaapruimte, een keuken, een douche en een radiator. Dat laatste is vooral handig wanneer je door een gebied reist waar het koud is. Campers zijn er in allerlei uitvoeringen en maten, maar ze zijn allemaal comfortabel.

2. Budget
Een camper is je accommodatie en transport in één. Een kampeerplaats is veel goedkoper dan het huren van een hotelkamer. Bovendien kun je in een camper zelf koken en hoef je niet elke avond uit eten.

3. Ruimte
In een camper heb je geen last van in- en uitpakstress. Al je spullen reizen namelijk met je mee. Wanneer je met het vliegtuig of de auto op vakantie gaat, heb je vaak niet genoeg ruimte om alles mee te nemen. Een camper is zo ruim dat je al je spullen mee kunt nemen. Denk hierbij aan een buitentafel, kookspullen en zelfs fietsen.

4. Natuurpracht
Tijdens het reizen in een camper kom je onderweg van alles tegen, zoals (nationale) parken, prachtige wegen en adembenemende uitzichten. Tijdens je reis heb je alle tijd om te genieten van deze verborgen pareltjes en kun je rustig halt houden voor een fotomoment.

5. De reis naar je bestemming is leuker
Vakantie is leuk, maar de reis er naartoe kan behoorlijk stressvol zijn. Haasten naar het vliegveld, een lange vlucht, rijen voor het inchecken, kwijt geraakte koffers. Met een camper kun je alles in je eigen tempo doen en heb je niet te maken met vluchttijden, inchecktijden en bustijden. Bovendien verstrekt een vakantie met een camper de relatie met je reisgenoten. Je bent namelijk echt op elkaar aangewezen.

Bron: Camperverhuur Goboony.nl